IMF

Cinquena sessió de la nova edició del Seminari d’Estudis Doctorals, organitzat pel Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals) del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona) i l’Associació de Recerca i Difusió InTerdisciplinària en Cultures Medievals (ARDIT). La sessió serà impartida per la doctoranda Sandra de la Torre Gonzalo (Universidad de Zaragoza), amb el títol Elites mercantiles y financieras de Zaragoza en el primer tercio del siglo XV (1380-1430).

La sessió tindrà lloc a l’Aula gran-seminari de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15) el dimecres dia 13 de febrer de 2013, a les 16h.

Xerrada, col·loqui i demostració: Els primers habitants, els primers jaciments documentats
Taller de talla de sílex i encesa de foc

A càrrec de: Juan Gibaja. Departament d'Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals (CSIC)

Organitza: Institució Milà i Fontanals (CSIC), Associació Catalana d´Art Prehistòric, Casal de Barri Folch i Torres i Arqueolític: estudi i difusió de Patrimoni

Amb el finançament de: Raval Cultural (Ajuntament de Barcelona) i Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)

Data: 19 de desembre de 2013

Lloc: Sala d'actes de la Delegació del CSIC a Catalunya
(c/ Egipcíaques, 15. Barcelona)

Más información:

Orígens Raval. jpg

Tercera sessió del Seminari d'Estudis Doctorals del curs 2013-14, organitzat pel Seminari d'Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona) i l'Associació de Recerca i Difusió InTerdisciplinària en Cultures Medievals (ARDIT), amb el suport de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM) i el màster en Cultures Medievals de la UB. La sessió serà impartida per la doctoranda Lene Myrdal, (Vestfold University College. Noruega), amb el títol 'When the sources don't speak. Methodological challenges in the study of medieval Norwegian monasteries'.

La sessió tindrà lloc a l'Aula petita de seminaris de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15), el dimarts dia 3 de desembre de 2013, a les 16h.

Más información:

Myrdal.pdf

Taula de debat, organitzada pel Departament de Ciències Històriques – Estudis Medievals de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), en què el Dr. Víctor Farías Zurita (Universitat Pompeu Fabra), impartirà la conferència titulada 'Sutzura e viltat carnal. La sexualidad y el discurso moral cristiano en los tratados de Francesc Eiximenis'.

La sessió tindrà lloc a l'aula gran de seminaris (1a planta) de la IMF-CSIC (c/ Egipcíaques, 15, Barcelona), el dilluns, dia 16 de desembre de 2013, a les 12:00h.

Más información:

V-Farias.pdf

IX Cicle de converses al Raval: Tal com som, tal com érem

26 de novembre de 2013, 18h

Huw Barton (University of Leicester)

Lloc: Residència d'Investigadors CSIC – Generalitat de Catalunya. C/ Hospital 64, Barcelona.

Organitza: CSIC - Institució Milà i Fontanals (Departament d’Arqueologia i Antropologia). Línia de recerca Estabilitat i canvi social a les societats humanes. Passat, present i futur. | Residència d’Investigadors CSIC - Generalitat de Catalunya.

Més informació: Programa IX Cicle de converses al Raval

Usted está aquí: Inicio Actualidad