IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: "Procesiones litúrgicas de intramuros: rúbricas, textos y música en los códices aragoneses bajomedievales."

Novena sessió del Seminari d’Estudis Doctorals, organitzat pel Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals) del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), juntament amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCUM) de la Universitat de Barcelona i amb el màster oficial “Cultures Medievals”. La sessió serà impartida pel doctorand David Andrés-Fernández (Universidad de Zaragoza), amb el títol Procesiones litúrgicas de intramuros: rúbricas, textos y música en los códices aragoneses bajomedievales.

La sessió tindrà lloc a la Sala d’actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15), el dimarts dia 8 de maig de 2012, a les 16h.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2012 Seminari d'Estudis Doctorals: "Procesiones litúrgicas de intramuros: rúbricas, textos y música en los códices aragoneses bajomedievales."