IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: Ciutadania i estrangeria a l’Europa mediterrània de la Baixa Edat Mitjana. Integració, exclusió i proteccionisme a la Barcelona del segle XV.

Setena sessió del Seminari d’Estudis Doctorals, organitzat pel Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals) del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), juntament amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCUM) de la Universitat de Barcelona i amb el màster oficial “Cultures Medievals”. La sessió serà impartida per la doctoranda Carolina Obradors Suazo (Institut Europeu de Florència), amb el títol Ciutadania i estrangeria a l’Europa mediterrània de la Baixa Edat Mitjana. Integració, exclusió i proteccionisme a la Barcelona del segle XV.

La sessió tindrà lloc a la Sala d’actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15), el dimecres dia 28 de març de 2012, a les 16h.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2012 Seminari d'Estudis Doctorals: Ciutadania i estrangeria a l’Europa mediterrània de la Baixa Edat Mitjana. Integració, exclusió i proteccionisme a la Barcelona del segle XV.