IMF

Conferencia: La posterioridad inoportuna como pensamiento de estado y doxa académica sobre los hijos de la migración. Una comparación España-Italia.

Quarta conferència del cicle Viure, sentir i experimentar: noves perspectives de recerca sobre la joventut al segle XXI, organitzat per la Residència d’Investigadors i el Departament d’Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona).

La sessió titulada La posterioridad inoportuna como pensamiento de estado y doxa académica sobre los hijos de la migración. Una comparación España-Italia, anirà a càrrec de Luca Queirolo Palmas (Disa-Università degli Studi di Genova) i tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya (C/ Hospital 64, Barcelona), el dimarts dia 21 de febrer, a les 18:00h.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2012 Conferencia: La posterioridad inoportuna como pensamiento de estado y doxa académica sobre los hijos de la migración. Una comparación España-Italia.