IMF

La Corona d’Aragó i la República de Venècia en el segle XIV: Presentació del projecte en el seu conjunt i estudi particular dels consolats venecians de Palma de Mallorca i de Barcelona.

Darrera sessió del Seminari d’Estudis Doctorals del curs 2012-13, organitzat pel Seminari d’Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona) i l'Associació de Recerca i Difusió InTerdisciplinària en Cultures Medievals (ARDIT), amb el suport de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM) i el màster en Cultures Medievals de la UB. La sessió serà impartida pel doctorand Christian Alexander Neumann, M.A. (Ruhr-Universität Bochum / Zentrum für Mittelmeerstudien, ZMS), amb el títol: La Corona d’Aragó i la República de Venècia en el segle XIV: Presentació del projecte en el seu conjunt i estudi particular dels consolats venecians de Palma de Mallorca i de Barcelona..

La sessió tindrà lloc a l'Aula de seminari (planta 1º) de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15), el dimecres dia 12 de juny de 2013, a les 16h.

Més informació: Neumann Seminari

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2013 La Corona d’Aragó i la República de Venècia en el segle XIV: Presentació del projecte en el seu conjunt i estudi particular dels consolats venecians de Palma de Mallorca i de Barcelona.