IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: "... talem et tantam potestatem qualis et quanta a domino nobis est commissa". Funciones e influencias de una reina en la Corona de Aragón en el ejemplo de Leonor de Sicilia (1349-1375)

10 d'abril de 2013, 16h.

Setena sessió de la nova edició del Seminari d’Estudis Doctorals, organitzat pel Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals) del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona) i l’Associació de Recerca i Difusió InTerdisciplinària en Cultures Medievals (ARDIT) amb el suport de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM) i el màster en Cultures Medievals de la UB. La sessió serà impartida pel doctorand Sebastian Roebert (Universitat de Leipzig), amb el títol '... talem et tantam potestatem qualis et quanta a domino nobis est commissa'. Funciones e influencias de una reina en la Corona de Aragón en el ejemplo de Leonor de Sicilia (1349-1375).

La sessió tindrà lloc a l’Aula de seminari (planta 1º) de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15).

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2013 Seminari d'Estudis Doctorals: "... talem et tantam potestatem qualis et quanta a domino nobis est commissa". Funciones e influencias de una reina en la Corona de Aragón en el ejemplo de Leonor de Sicilia (1349-1375)