IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: Entre historia de la educación, estudios de género e historia de las mujeres: los manuales de educación femenina (s. XV-XVI)

Sisena sessió del Seminari d'Estudis Doctorals del curs 2013-14, organitzat pel Seminari d'Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona) i l'Associació de Recerca i Difusió InTerdisciplinària en Cultures Medievals (ARDIT), amb el suport de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM) i el màster en Cultures Medievals de la UB. La sessió serà impartida per la doctoranda Cécile Codet (École Normale Supérieure de Lyon), amb el títol: Entre historia de la educación, estudios de género e historia de las mujeres: los manuales de educación femenina (s. XV-XVI).

La sessió tindrà lloc a la sala d'actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15), el dimecres dia 5 de març de 2014, a les 16h.

Més informació: C-Codet.pdf

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2014 Seminari d'Estudis Doctorals: Entre historia de la educación, estudios de género e historia de las mujeres: los manuales de educación femenina (s. XV-XVI)