IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: “Lo que falleció en las corporales fuerças, naturaleza en las del ánima acrecentó”. La relación de María de Aragón (1420-1445) con el desarrollo literario castellano.

Quarta sessió del Seminari d'Estudis Doctorals del curs 2013-14, organitzat pel Seminari d'Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de laInstitució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona) i l'Associació de Recerca i Difusió InTerdisciplinària en Cultures Medievals (ARDIT), amb el suport de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM) i el màster en Cultures Medievals de la UB. La sessió serà impartida per la doctoranda Diana Pelaz Flores, (Universidad de Valladolid), amb el títol 'Lo que falleció en las corporales fuerças, naturaleza en las del ánima acrecentó'. La relación de María de Aragón (1420-1445) con el desarrollo literario castellano.

La sessió tindrà lloc a l'Aula petita de seminaris de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15), el dimecres dia 29 de gener de 2014, a les 16h.

Más información: PELAZ_U-Valladolid.pdf

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2014 Seminari d'Estudis Doctorals: “Lo que falleció en las corporales fuerças, naturaleza en las del ánima acrecentó”. La relación de María de Aragón (1420-1445) con el desarrollo literario castellano.