IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: El panorama nobiliari de la governació d’Oriola a finals de l’Edat Mitjana.

Quarta sessió del Seminari d’Estudis Doctorals, organitzat pel Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals) del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), juntament amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCUM) de la Universitat de Barcelona i amb el màster oficial “Cultures Medievals”. La sessió, doble, serà impartida pel doctorand Santiago Ponsoda i López de Atalaya (Universitat d’Alacant), amb el títol El panorama nobiliari de la governació d’Oriola a finals de l’Edat Mitjana, i pel doctorand Héctor García López (Universitat d’Alacant), amb el títol Cuestiones acreca de la Bailía General de Valencia durante el siglo XV.

La sessió tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Institució Milà i Fontanals del CSIC (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15), el dimecres dia 14 de desembre, a les 16:30h.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2008-2011 Actividades 2011 Seminari d'Estudis Doctorals: El panorama nobiliari de la governació d’Oriola a finals de l’Edat Mitjana.