IMF

Seminari d'Estudis doctorals: Un exemple d’estudi de la història dels jueus a través de les fonts hebrees: les sinagogues en els responsa d’Isaac bar Seset Perfet de Barcelona (s.XIV).

Tercera sessió del Seminari d’Estudis Doctorals, organitzat pel Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals) del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), juntament amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCUM) de la Universitat de Barcelona i amb el màster oficial “Cultures Medievals”. La sessió serà impartida pel doctorand Jordi Casals i Parés (Universitat de Barcelona), amb el títol Un exemple d’estudi de la història dels jueus a través de les fonts hebrees: les sinagogues en els responsa d’Isaac bar Seset Perfet de Barcelona (s.XIV).

La sessió tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Institució Milà i Fontanals del CSIC (Barcelona, c/ Egipcíaques, 15), el dimecres dia 9 de novembre, a les 16:30h.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2008-2011 Actividades 2011 Seminari d'Estudis doctorals: Un exemple d’estudi de la història dels jueus a través de les fonts hebrees: les sinagogues en els responsa d’Isaac bar Seset Perfet de Barcelona (s.XIV).