IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: “Li sens” a la literatura cortesa (en llengua d’oïl (segles XII-XIII): Chrétien de Troyes i Jean Renart.

Primera sessió del Seminari d’Estudis Doctorals, organitzat pel Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals) del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), juntament amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCUM) de la Universitat de Barcelona i amb la del màster oficial “Cultures Medievals”. La sessió serà impartida per la doctoranda Elena de la Cruz Vergari (Universitat Rovira i Virgili – Universitat de Barcelona), amb el títol “Li sens” a la literatura cortesa (en llengua d’oïl (segles XII-XIII): Chrétien de Troyes i Jean Renart.

La sessió tindrà lloc a la sala de graus de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585), el dimecres dia 28 de setembre, a les 16:30h.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2008-2011 Actividades 2011 Seminari d'Estudis Doctorals: “Li sens” a la literatura cortesa (en llengua d’oïl (segles XII-XIII): Chrétien de Troyes i Jean Renart.