IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: El estudio de los sistemas de fortificación señorial dentro de la Terra de Santiago. De los arzobispos compostelanos a la casa de Moscoso (ss. XIV-XV).

Novena i darrera sessió del Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals), organitzat pel Departament de Ciències Històriques – Estudis Medievals de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), juntament amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCUM) de la Universitat de Barcelona i amb el màster oficial “Cultures Medievals”. La sessió serà impartida pel doctorand Carlos J. Galbán Malagón (Universitat de Barcelona), amb el títol El estudio de los sistemas de fortificación señorial dentro de la Terra de Santiago. De los arzobispos compostelanos a la casa de Moscoso (ss. XIV-XV).

L’acte tindrà lloc al seminari del departament d'Història de l'Art de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (c/. Montalegre, 6-8), el dijous dia 9 de juny, a les 17:30h.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2008-2011 Actividades 2011 Seminari d'Estudis Doctorals: El estudio de los sistemas de fortificación señorial dentro de la Terra de Santiago. De los arzobispos compostelanos a la casa de Moscoso (ss. XIV-XV).