IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: Dificultats i criteris en la traducció del De diuersis artibus de Teòfil: un apropament als tractats tècnics medievals.

Setena sessió del Seminari d’Estudis Doctorals, organitzat pel Seminari d’Estudis Doctorals (Estudis Medievals) del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), juntament amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCUM) de la Universitat de Barcelona i amb el màster oficial “Cultures Medievals”. La sessió serà impartida per la doctoranda Marta Segarrés i Gisbert (Institució Milà i Fontanals – CSIC, Barcelona)

La sessió tindrà lloc a la sala de graus de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona (Gran Via de Les Corts Catalanes, 585), dilluns 11 d'abril de 2011, a les 17:30h.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2008-2011 Actividades 2011 Seminari d'Estudis Doctorals: Dificultats i criteris en la traducció del De diuersis artibus de Teòfil: un apropament als tractats tècnics medievals.