IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: Una fuente histórica descuidada: los registros de tesorería.

Tercera sessió del XIII Seminari d'Estudis Doctorals 2014 - 2015, organitzat pel Seminari d'Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM), del Màster en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona i d'Ardit. La sessió porta per títol Una fuente histórica descuidada: los registros de tesorería, i serà impartida per les doctorandes Paula Martínez (Universidad del País Vasco) amb el títol Fuentes para el estudio de las casas reales: Juana I y el tesorero Ochoa de Landa, i Enza Russo (Universitat de València-Università degli studi di Napoli 'Federico II'), amb el títol Los balances de la tesorería general de Alfonso el Magnánimo.

La sessió tindrà lloc a l'Aula Gran de seminaris de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ de les Egipcíaques, 15), el dijous, dia 29 de gener de 2015, a les 16:00h.

Més informació: Programa sessió

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2015 Seminari d'Estudis Doctorals: Una fuente histórica descuidada: los registros de tesorería.