IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: Financiar al rey tributando al concejo. La gestión del pedido regio en la ciudad de Sevilla y su alfoz.

Cinquena sessió del XIII Seminari d’Estudis Doctorals 2014-2015, organitzat pel Seminari d’Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM), del Màster en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona i d’ARDIT. La sessió serà impartida pel doctorand José Manuel Triano (Universidad de Málaga) amb el títol Financiar al rey tributando al concejo. La gestión del pedido regio en la ciudad de Sevilla y su alfoz.

La sessió tindrà lloc a l’Aula Gran de seminaris de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ de les Egipcíaques, 15) el dijous, dia 19 de març de 2015, a les 16:00h.

Més informació: J. M. Triano. Pedido regio Sevilla.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2015 Seminari d'Estudis Doctorals: Financiar al rey tributando al concejo. La gestión del pedido regio en la ciudad de Sevilla y su alfoz.