IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: La edición de florilegios latinos medievales: el manuscrito 981 de la Abadía de Montserrat como ejemplo.

Quarta sessió del XIV Seminari d’Estudis Doctorals 2015-2016, organitzat pel Seminari d’Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), amb la col·laboració de l’Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM), del Doctorat en Cultures Medievals i del Màster en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona, i d’ARDIT. La sessió serà impartida per la doctoranda Marta Cruz Trujillo (Universidad Complutense de Madrid) amb el títol La edición de florilegios latinos medievales: el manuscrito 981 de la Abadía de Montserrat como ejemplo.

La sessió tindrà lloc el dimecres 27 de gener de 2016, a les 16:00h, a l’Aula Gran de seminaris de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ de les Egipcíaques, 15).

Més informació:  Seminari M. Cruz

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2016 Seminari d'Estudis Doctorals: La edición de florilegios latinos medievales: el manuscrito 981 de la Abadía de Montserrat como ejemplo.