IMF

Taula de debat: Ciutadans i ciutadania a la fi de l’Edat Mitjana: el model de la Barcelona del segle XV.

Taula de debat, organitzada pel Departament de Ciències Històriques – Estudis Medievals de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), en què la Dra. Carolina Obradors (European University Institute) impartirà la conferència titulada Ciutadans i ciutadania a la fi de l’Edat Mitjana: el model de la Barcelona del segle XV.

La taula de debat anirà precedida per un taller de textos obert al públic titulat Critères, ressources et expériences de citoyenneté à la fin du Moyen Âge. Créer le citoyen à la Barcelone du XVème siècle, que se celebrarà el mateix dia i lloc a les 9:30h, i comptarà amb la participació d’estudiants de màster de l’Université de Strasbourg.

La sessió tindrà lloc el divendres, dia 5 de febrer de 2016, a les 12:00h, a la Sala d’Actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (c/ de les Egipcíaques, 15, Barcelona).

Més informació:  Taula de debat C. Obradors

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2016 Taula de debat: Ciutadans i ciutadania a la fi de l’Edat Mitjana: el model de la Barcelona del segle XV.