IMF

Seminari d'Estudis Doctorals: Les élites urbaines provençales à la fin du Moyen Âge. Sources, approches et nouvelles perspectives.

Cinquena sessió del XIV Seminari d’Estudis Doctorals 2015-2016, organitzat pel Seminari d’Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), amb la col·laboració de l'Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM), del Doctorat en Cultures Medievals i del Màster en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona, i d’ARDIT. La sessió serà impartida per la Dra. Laure-Hélène Gouffran (Maison Méditerranéenne des Sciences de l'Homme / Aix-Marseille Université) amb el títol Les élites urbaines provençales à la fin du Moyen Âge. Sources, approches et nouvelles perspectives.

La sessió tindrà lloc el dijous, dia 11 de febrer de 2016, a les 16:00h, a l’Aula Gran de seminaris de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ de les Egipcíaques, 15).

Més informació:  Díptic Seminari Gouffran

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2016 Seminari d'Estudis Doctorals: Les élites urbaines provençales à la fin du Moyen Âge. Sources, approches et nouvelles perspectives.