IMF

Cicle de conferències "Les arts i la ciutat. Espais performatius a la Barcelona moderna, segles XVI-XVII"

24 i 26 de gener de 2017
 
Plaça del Rei, s/n (Sala Martí l’Humà)
08002 Barcelona
 
Coordinació: Tess Knighton (Institució Milà i Fontanals, CSIC)
 
Els actes i les representacions culturals s’han estudiat des de l’anàlisi de les obres i des de l’òptica dels participants com a creadors, executors o espectadors. Hi ha, però, un altre protagonista en la dinàmica entre representació i recepció de l’acció musical, teatral, de dansa, etc. per part de la comunitat urbana: l’espai. Lluny de ser un fons passiu, l’espai religiós o teatral, públic o privat, formal o informal, el carrer o el balcó, on té lloc l’actuació o la performance en condiciona el resultat. Aquest cicle de sis conferències examina els diferents espais performatius de la ciutat de Barcelona a càrrecn d’historiadors de l’art i l'arquitectura, de la música, el teatre i la dansa, i de la societat i la història urbana.
 
Preu: 6 € (entrada reduïda: 3 €). Es recomana reserva prèvia
 
Informació i reserves:
Tel.: 93 256 21 22
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.
Horari d’atenció: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19 h.
 
 

 

 
Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2017 Cicle de conferències "Les arts i la ciutat. Espais performatius a la Barcelona moderna, segles XVI-XVII"