IMF

Col·loquis del Grup d’Antropologia del Cos: "Analogies i dissimilituds en patrons de concepció, embaràs i part. De la mirada ancestral a la contemporània"

A càrrec de Laura Núñez (UB)
 
Dimecres 22 de març a les 12.00h.
Lloc: Institució Milà i Fontanals, CSIC
C/ Egipcíaques 15, 08001 Barcelona
RESUM:
 
L'estudi de diferents lectures, paradigmes i llegats propis de l'antropologia social i cultural en relació a l'àmbit de la reproducció humana constituirà l’eix central d’aquesta xerrada. Partint d'estudis comparatius en pobles i cultures del món i en diferents èpoques històriques, l'objectiu de la presentació serà resseguir les correlacions simbòliques i ritualístiques que coincideixen i s'enfronten davant del procés de gestació i infantament. El repte que es planteja és el d’obrir la possibilitat de fer estudis antropològics comparatius davant els patrons de naixement, presumiblement separats en el temps però potencialment propers en les seves respostes culturals.
 
Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2017 Col·loquis del Grup d’Antropologia del Cos: "Analogies i dissimilituds en patrons de concepció, embaràs i part. De la mirada ancestral a la contemporània"