IMF

Presentació dels resultats del Pla Quadriennal i de les darreres novetats dels treballs arqueològics realitzats del 2014 al 2017 al jaciment neolític de La Draga (Banyoles)

El divendres 21 de juliol a les 11 hores es presenten els resultats del Pla Quadriennal i les darreres novetats dels treballs arqueològics realitzats del 2014 al 2017 al jaciment neolític de La Draga (Banyoles).

Els treballs, duts a terme per un equip multidisciplinariformat per científics del Museu d’Arqueologia de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, del Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC-IMF) i del Museu Arqueològic Comarcal de Banyoles aporten resultats de gran impacte científic i projecció internacional i un nombre creixent del nombre de visitants al Poblat Neolític de La Draga. És l’únic jaciment arqueològic lacustre de la península Ibèrica i un dels més antics i importants de la Mediterrània occidental.

La roda de premsa tindrà lloc al jaciment de La Draga (Passeig dels Jocs Olímpics s/n, Banyoles) i anirà a càrrec del regidor de cultura de l’Ajuntament de Banyoles, Jordi Bosch Batlle i de la subdirectora general del patrimoni arquitectònic, arqueològic i paleontològic del Departament de Cultura, Elsa Ibar. També hi participaran el director del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Josep Manuel Rueda, el director del Museu Arqueològic de Banyoles – Parc neolític de la Draga, Lluis Figueres, el vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB, Carlos Sánchez i en representació del CSIC-IMF Xavier Terradas.

A la roda de premsa es farà una visita singular pels diversos espais del jaciment de La Draga per part de l’equip investigador.

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2017 Presentació dels resultats del Pla Quadriennal i de les darreres novetats dels treballs arqueològics realitzats del 2014 al 2017 al jaciment neolític de La Draga (Banyoles)