IMF

XIII Cicle de Converses al Raval: "Llinatge, treball i exotisme a la definició del poder a la societat calcolítica ibèrica"

Leonardo García Sanjuán (Departamento de Prehistoria y Arqueología, Universidad de Sevilla)
 
Dijous, 26 d'abril de 2018, a les 18:00 h.

Lloc: Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya, carrer Hospital 64, Barcelona.

Resum: Llinatge, treball i exotisme a la definició del poder a la societat calcolítica ibèrica La complexitat social constitueix un dels problemes més àmpliament debatuts en el context de les societats de la Prehistòria recent ibèrica, i molt particularment en el cas de les de l’edat del coure i la fase antiga de l’edat del bronze. En aquesta conferència es planteja una discussió de la definició i naturalesa del poder a la societat calcolítica ibèrica sobre la base de les noves troballes i dels estudis científics que es duen a terme a l’assentament de Valencina de la Concepción (Sevilla). 

Organització: CSIC-Institució Milà i Fontanals (Departament d’Arqueologia i Antropologia) | Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya.

 
Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2018 XIII Cicle de Converses al Raval: "Llinatge, treball i exotisme a la definició del poder a la societat calcolítica ibèrica"