IMF

Nou volum de la col·lecció ARNALDI DE VILLANOVA OPERA MEDICA OMNIA


Entre les incorporacions recents a la Biblioteca de la Institució Milà i Fontanals destaca el nou volum que s'ha pùblicat de la col·lecció i projecte AVOMO (ARNALDI DE VILLANOVA OPERA MEDICA OMNIA), de la qual és editor l'investigador de la IMF Dr. Jon Arrizabalaga. Concretament, el volum XIV :  l. Arnaldi de Villanova Expositio super aphorismo Hippocratis «In morbis minus», Ed. et interpretavit Michael R. McVaugh.  II. Arnaldi de Villanova Repetitio super aphorismo Hippocratis «Vita brevis», Ed. Michael R. McVaugh, interpretaverunt Michael R. McVaugh et Fernando Salmón.

El metge i filòsof català Arnau de Vilanova (c.1240-1311) representa un dels moments culminants de la medicina europea medieval. La seva obra mèdica cobreix un ampli espectre de gèneres literaris i estableix una complexa relació entre la filosofia natural i la medicina. La col·lecció Arnaldi de Villanova Opera Medica Omnia (AVOMO) ofereix als estudiosos interessats en el pensament medieval, la col·lecció completa dels seus escrits mèdics, cadascun d'ells presentat en una edició crítica i precedit d'un rigorós estudi introductori que el situa en el seu context històric i intel·lectual. Cada volum s'acompanya de tres índexs (Index nominum, Index verborum i Index codicum) que amplien el nostre coneixement de la terminologia científica en la baixa edat mitjana.

                    Si voleu saber més del "Projecte AVOMO".....

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Nou volum de la col·lecció ARNALDI DE VILLANOVA OPERA MEDICA OMNIA