IMF

Ascensió Mazuela-Anguita obté l'Alan Lomax Fellowship

Ascensió Mazuela-Anguita, assistent d'investigació post-doctoral del CSIC a la Institución Milá y Fontanals, obté l'Alan Lomax Fellowship per a poder realitzar un projecte d’investigació relacionat amb la música tradicional a The Library of Congress de Washington.
 
Aquest projecte vol aprofitar el treball desenvolupat en el marc del "Fons de Música Tradicional" de la Institució Milà i Fontanals, que conté una col·lecció on s’inclouen més de 20.000 cançons recollides a Espanya entre els anys 1944 i 1960, i posar-lo en relació amb una col·lecció de música popular espanyola documentada per Alan Lomax, en el mateix període, que es troba allotjada a la Library of Congress.

Ascensió Mazuela, que s’incorporarà a la Library of Congress el gener de 2017, serà el primer estudiós que realitzi una comparació sistemàtica d’aquestes col·leccions i pugui establir connexions entre totes dues.
 
Podeu veure més informació de la notícia al bloc de la The Library of Congress: http://blogs.loc.gov/kluge/2016/05/eu-month-of-culture-spotlight-spain/
 
Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Ascensió Mazuela-Anguita obté l'Alan Lomax Fellowship