IMF

Publicació de "New Perspectives on Early Music in Spain"

Destaquem una nova publicació, de la qual en són editors dos investigadors de la Institució Milà i Fontanals, els doctors Tess Knighton i Emili Ros-Fábregas, "New Perspectives on Early Music in Spain".* A banda del capítol introductori, signat per ambdós editors, també podem trobar un capítol d'Emili Ros  dedicat la figura d'Higini Anglès: "Higini Anglès’s Defense of Medieval and Renaissance Sacred Music in Mid-20th Century Rom"; i un altre d' Ascensión Mazuela : "Artes de canto and Music Teaching in the Renaissance Iberian World".

Aquest volum reuneix les investigacions de científics, espanyols i estrangers i ofereix noves perspectives sobre molts aspectes de la cultura de la musica antiga a la Península, ja sigui pel que fa a l'Ars Nova com a la Contrareforma, la historiografia o l'anàlisi musical, les primeres tècniques d'improvisació o imitació en la polifonia renaixentista, i les preguntes de la pràctica interpretativa o xarxes musicals d'ambaixadors. Aquests assajos són una contribució important per establir i mantenir un valuós discurs en un context europeu més ampli.

* Tess Knighton, Emilio Ros-Fábregas (eds.). New Perspectives on Early Music in Spain, 2015; xiv, 538 pp. Hardcover; 16,5 x 24 cm.; eng. (Iberian Early Music Studies 1) ISBN: 978-3-944244-15-0I - ISSN: 2364-6969.

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Publicació de "New Perspectives on Early Music in Spain"