IMF

Publicació de "Muertos y heridos y otros textos" de Nicasio Landa

Guillermo Sánchez i Jon Arrizabalaga són els responsables de la selecció i l'estudi introductori de "Muertos y heridos y otros textos", un llibre aparegut recentment que recull la coneguda obra de Nicasio Landa, "Muertos y heridos", una interessant descripció de la tercera guerra carlista, juntament amb altres textos del mateix autor. Sánchez i Arrizabalaga, ens presenten un Nicasio Landa desconegut: cientificista, catòlic, liberal, cosmopolita i aferrat a la seva terra, humanitari i euskaltzale.

Els autors posen l'èmfasi en la preocupació de Landa per la reforma de la sanitat de l'exèrcit espanyol, tal com es pot constatar en les seves publicacions i, també, en la participació en conferències internacionals, així com en la seva contribució al naixement i desenvolupament de la Creu Roja Internacional i la seva implantació a Espanya.

 

Landa, Nicasio. Muertos y heridos y otros textos. Selección y estudio introductorio: Guillermo Sánchez y Jon Arrizabalaga.  Navarra : Pamiela, cop. 2016.-- 334 p. (Col. Ensayo y testimonio, 180). ISBN 978-84-7681-936-4.

*    Si voleu conéixer el seu contingut podeu accedir al sumari del llibre.

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Publicació de "Muertos y heridos y otros textos" de Nicasio Landa