IMF

Publicat el llibre "Le Chasséen, des Chasséens… Retour sur une culture nationale et ses parallèles, Sepulcres de fossa"

L'associació Archives d'Écologie Préhistorique ha publicat "Le Chasséen, des Chasséens… Retour sur une culture nationale et ses parallèles, Sepulcres de fossa", un llibre que recull les Actes del Col·loqui internacional celebrat a París entre el 18 i 20 de novembre de 2014. L'investigador de la Institució Milà i Fontanals Juan Francisco Gibaja-Bao, juntament amb Thomas Perrin, Philippe Chambon i Gwenaëlle Goud, és un dels directors de la publicació. Tots ells formaren part del Comité d’organització del Col·loqui Internacional homònim.

Al llibre es recullen els resultats de les comunicacions crítiques al voltant de sis temes principals: la variabilitat i la consistència de les expressions regionals, els factors d'unitat a través del temps i l'espai a Chasséen, l'alimentació i les estratègies pel que fa als recursos de la comunitat, l'habitatge al seu territori, les pràctiques funeràries i rituals i, finalment, la seva contextualització dins de l'àmbit europeu.

En els seus capítols es recullen les comunicacions amb la participació d'un bon nombre d'investigadors i autors vinculats a la IMF. Així, a banda de Juan Francisco Gibaja, entre els contribuïdors trobem també a Xavier Terradas i Millan Mozota Holgueras.

Enllaç al catàleg bibliogràfic del CSIC

Sumari del llibre

______

Referència bibliogràfica:

Thomas Perrin, Philippe Chambon, Juan F. Gibaja, Gwenaëlle Goude (dirs.). Le Chasséen, des Chasséens... : retour sur une culture nationale et ses parallèles, "Sepulcres de fossa", Cortaillod, Lagozza. "Actes du colloque international tenu à Paris (France) du 18 au 20 novembre 2014". Toulouse : Archives d'Écologie Préhistorique,  2016.  556 p.  ISBN 978-2-35842-020-4.

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Publicat el llibre "Le Chasséen, des Chasséens… Retour sur une culture nationale et ses parallèles, Sepulcres de fossa"