IMF

Accés gratuït a través de De Gruyter a 500 llibres de les més importants editorials universitàries

L'editorial De Gruyter posa a disposició 500 llibres lliurement accessibles en format PDF d'algunes de les més importants editores universitàries de de diverses àrees temàtiques fins al final del 2017 en degruyter.com. La iniciativa s'emmarca dins de la seva política de "Drets, Acció i Responsabilitat Social" (Rights, Action and Social Responsibility").

Els temes sobre els quals versen els llibres estan relacionatsamb la política d'immigració, el canvi climàtic, les relacions internacionals i els drets constitucionals i humans, tots ells de candent actualitat.

Les àrees temàtiques incloses en la iniciativa pertanyen a les Ciències Socials i Humanes, com ara: Història Constitucional, Dissidència, Veritat i Ètica, Estudis Ambientals, Estudis de Gènere, Geopolítica, Drets Humans, Immigració i Urbanisme i Estudis Islàmics.

El contingut inclou més de 500 llibres i articles de revistes en diverses àrees d'actualitat per a estudiants i professors i investigadors procedents d'algunes de les més importants editorials universitàries del món com Columbia University Press, Cornell University Press, Harvard University Press, Princeton University Press, University of Pennsylvania Press, Transcript-Verlag and De Gruyter. Per accedir al contingut has de fer a través d'aquest enllaç.

Les àrees temàtiques són les següents:

 

CONSTITUTIONAL HISTORY

DISSENT, TRUTH AND ETHICS

ENVIRONMENTAL STUDIES

GENDER STUDIES

GEO-POLITICS

HUMAN RIGHTS

IMMIGRATION & URBANISM

ISLAMIC STUDIES


 

 

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Accés gratuït a través de De Gruyter a 500 llibres de les més importants editorials universitàries