Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

Curs de postgrau "Els contactes culturals entre sicilians i catalans: dificultats d'un procés històric"

Ens plau anunciar-vos que, del dilluns, dia 19, al divendres, dia 23 de febrer, de 12:00h a 13:30h, el Prof. Francesco Paolo Tocco (Dipartimento di Scienze Cognitive, Psicologiche, Pedagogiche e degli Studi Culturali, Università di Messina) impartirà el curs de postgrau titulat Els contactes culturals entre sicilians i catalans: dificultats d'un procés històric.

El curs constarà de cinc sessions, que s’impartiran a la Institució Milà i Fontanals del CSIC (c/ de les Egipcíaques 15, 08001 Barcelona).

Ho organitzen conjuntament el Dipartimento di Scienze Cognitive, Psicologiche, Pedagogiche e degli Studi Culturali (COSPECS), de la Università di Messina, i Departament de Ciències Històriques – Estudis Medievals, de la Institució Milà i Fontanals del CSIC a Barcelona, en el marc del Conveni de Cooperació establert entre la Università di Messina i la Institució Milà i Fontanals del CSIC a Barcelona, amb la col·laboració del Màster de Cultures Medievals i el Doctorat en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona.

Per raons organitzatives, es prega pre-inscripció (tant per al curs sencer com per a sessions concretes) a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. (preferiblement abans del 16 de febrer).

 Programa del curs

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2018 Curs de postgrau "Els contactes culturals entre sicilians i catalans: dificultats d'un procés històric"