Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

Seminari d’Estudis Doctorals: "Hispania tota sibi restituta est”. La recepción de la antigüedad clásica en el reinado de los Reyes Católicos (1474-1504).

Novena sessió del XVII Seminari d’Estudis Doctorals 2018-2019, organitzat pel Seminari d’Estudis Medievals del Departament de Ciències Històriques de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona), amb la col·laboració de l’Institut de Recerca en Cultures Medievals(IRCVM), del Doctorat en Cultures Medievals i del Màster en Cultures Medievals de la Universitat de Barcelona, i d’ARDIT. La sessió serà impartida per la doctoranda Paloma Martín-Esperanza (Universidad Autónoma de Madrid), amb el títol “Hispania tota sibi restituta est”. La recepción de la antigüedad clásica en el reinado de los Reyes Católicos (1474-1504).

La sessió tindrà lloc a l’Aula Gran de seminaris de la Institució Milà i Fontanals – CSIC (Barcelona, c/ de les Egipcíaques, 15), el dijous, dia 6 juny de 2019, a les 16:00h.

Més informació:  Díptic

Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2019 Seminari d’Estudis Doctorals: "Hispania tota sibi restituta est”. La recepción de la antigüedad clásica en el reinado de los Reyes Católicos (1474-1504).