Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

Cicle Virtual IMF-CSIC: "Ciutats en un món glocal. Una aproximació multidisciplinar"

CICLE VIRTUAL IMF-CSIC, del 14 de octubre al 2 de desembre de 2020 d’11h a 13h

enllaç plataforma: https://www.gotomeet.me/lcalvo4/ciutats-en-un-món-glocal

Diferents investigadors de la Institució Milà i Fontanals venen desenvolupant recerques sobre ciutats on s’analitza la relació entre allò local i allò global des de la perspectiva de la glocalització. Les seves aproximacions des de l’antropologia, la història de la ciència, els estudis medievals, la musicologia i l’arqueologia, mostren que la inserció de ciutats en un marc global es va desenvolupar en períodes històrics molt diferents i en contextos socioculturals molt variats

El cicle presentarà aquests treballs per tal de donar a conèixer la recerca de la IMF-CSIC en aquest àmbit, i d’afavorir l’intercanvi conceptual i metodològic entre diferents estudis de cas. Es debatrà sobre com entenem i utilitzem conceptes com xarxa, centre i perifèria, circulació, homogeneïtzació i apropiació. L’objectiu final és facilitar una millor comprensió del món que ens envolta, lligant històries locals i nacionals amb processos globals, per tal de prendre consciència del llarg procés que ha suposat la glocalització en diferents contextos històrics, geogràfics i culturals, aprofitant la multidisciplinarietat de la nostra institució.

Coordinació: Yolanda Aixelà Cabré (IMF-CSIC) i Oliver Hochadel (IMF-CSIC)

ACCÈS LLIURE I LLIURAMENT DE CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA

Si es vol rebre certificat d’assistència, s'ha de sol·licitar enviant un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.  indicant “Certificat Món Glocal” i proporcionant les dades personals.

 PROGRAMA

 

 
Usted está aquí: Inicio Actualidad Agenda Actividades 2020 Cicle Virtual IMF-CSIC: "Ciutats en un món glocal. Una aproximació multidisciplinar"