Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

Darrers volums de la col·lecció "Monumentos de la Música Española", publicats en accés lliure i format ebook

CAT / ESP

Us comuniquem que recentment s'ha completat la digitalització de l'emblemàtica sèrie Monumentos de la Música Española (MME), publicada des del seu origen, el 1941, pel Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i dirigida actualment per la musicòloga de la Institució Milà i Fontanals-CSIC Dra. Maria Gembero-Ustárroz, dins de la Col·lecció Música d'Editorial CSIC. La reedició digital integral de la sèrie s'ha dut a terme entre 2015 i 2018. Els 75 primers volums de la mateixa són d'accés lliure i gratuït en format PDF a través del web de llibres digitals del CSIC.

Es pot consultar un llistat complet dels fins ara 84 volums publicats, amb els enllaços corresponents per a la seva descàrrega, a:    Monuments de la Música Espanyola - Volums publicats

Qui estigui interessat pot consultar la guia per a presentació de propostes de nous volums.

Entre els autors que han publicat a MME es troben alguns investigadors de la Institució Milà i Fontanals, com els Drs. Antonio Ezquerro Esteban, Luis Antonio González Marín i Mariano Lambea Castro, a més d'altres que ho han estat anteriorment.

Els últims volums de MME inclouen la sarsuela La fontana del placer (1776) de José Castel (editada per Juan Pablo Fernández-Cortés) i les misses per a la catedral de Sevilla de Vicente Ripollés (1867-1943) en edició de Miguel López-Fernández. La pròxima entrega serà una edició integral de les "tonadillas" del compositor Jacinto Valledor (1744-1809), a càrrec d'Aurèlia Pessarrodona (en premsa).

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Darrers volums de la col·lecció "Monumentos de la Música Española", publicats en accés lliure i format ebook