Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

El CSIC s'adhereix a l'Open Library of Humanities per al suport a la publicació en accés obert (OA)

CAT / ESP

El Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), a través de la Unitat de Recursos d'Informació Científica per a la Recerca (URICI), s'ha unit a l'Open Library of Humanities (OLH), una iniciativa internacional d'accés obert per a revistes acadèmiques de totes les disciplines de les humanitats. Les aportacions de més de 200 biblioteques sòcies de l'OLH a tot el món financen la publicació d'aquests articles d'accés obert sense càrrecs de processament (APC) per als autors.

Totes les publicacions passen una rigorosa revisió per parells i els articles publicats mostren algunes de les investigacions més dinàmiques que s'estan duent a terme en l'actualitat en les diferents disciplines humanístiques. Des del seu llançament el 2015, l'OLH s'ha expandit fins a publicar 27 revistes d'accés obert daurat.

El CSIC és la primera institució espanyola que se suma al model de finançament col·lectiu d'articles en accés obert que proposa l'Open Library of Humanities. És una mostra més de l'impuls que el CSIC vol donar el 2019 a l'accés obert, incorporant nous acords amb editors i iniciatives OA, que amplien i diversifiquen els acords signats fins ara.

L'afiliació a OLH permet obrir un nou panorama de publicacions d'accés obert per als autors d'humanitats i ciències socials del CSIC i contribueix a construir un paisatge d'accés obert més sostenible per a aquestes àrees.

Vegeu la nota de premsa de l'OLH: CSIC (Spanish National Research Council) through its Network of Libraries joins OLH Model

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca El CSIC s'adhereix a l'Open Library of Humanities per al suport a la publicació en accés obert (OA)