Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

Oliver Hochadel: "From Rational Recreation to Fun with Science. Continuities in the History of Science Popularization since the Enlightenment"

CAT / ESP

L'aparició del volum Genealogy of Popular Science: From Ancient Ecphrasis to Virtual Reality, publicat per l'editorial Transcript Verlag, representa un intent de formular una genealogia de l'origen i l'evolució de la divulgació de la ciència com a tècnica cultural recurrent al llarg de la història.

"From Rational Recreation to Fun with Science. Continuities in the History of Science Popularization since the Enlightenment" és la contribució de l'historiador de la ciència de la IMF Oliver Hochadel a aquest volum. El Dr. Hochadel ens proposa un enfocament de llarga durada per a la història de la divulgació de la ciència. Fixant-se en els darrers tres segles, descobreix continuïtats reveladores en aquesta història. Entre elles, la tensió constant entre entreteniment i educació, la retòrica sobre el concepte de ciència, la ferotge competència dels professionals científics per a públics que utilitzen els mitjans de comunicació disponibles en aquell moment o, en darrer terme, les ideologies i els sistemes de valors molt diversos que fonamenten qualsevol mena de divulgació científica.

 Referència bibliogràfica:

Hochadel, Oliver. "Genealogy of popular science: from ancient ecphrasis to virtual reality". A: Jesús Muñoz Morcillo, Caroline Y. Robertson-von Trotha (eds.). Genealogy of Popular Science: from Ancient Ecphrasis to Virtual Reality. Transcript Verlag, 2020, pp. 65-94. ISBN 978-3-8376-4835-5.

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Oliver Hochadel: "From Rational Recreation to Fun with Science. Continuities in the History of Science Popularization since the Enlightenment"