Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

Nou volum de la sèrie "Monumentos de la Música Española"

CAT / ESP

Editorial CSIC ha publicat el volum 82-2 de la sèrie Monumentos de la Música Española, que conté les parts soltes o particel·les de la sarsuela La fontana del placer (1776) de compositor José Castel (¿1737? -1807), amb llibret de Bruno Solo de Zaldívar, en edició de Juan Pablo Fernández-Cortés, professor del Departamento Interfacultativo de Música de la Universidad Autónoma de Madrid.

És la primera ocasió en què es publiquen parts soltes en Monumentos de la Música Española, sèrie actualment dirigida per la musicòloga de la IMF, Dra. Maria Gembero-Ustárroz. Aquesta novetat busca facilitar la interpretació i difusió de les composicions editades, especialment en obres complexes i amb plantilla vocal i instrumental, com la que protagonitza aquest lliurament. El volum es publica expressament en format digital per tal que els intèrprets puguin utilitzar directament les parts soltes en faristols i altres dispositius electrònics, o bé imprimir els exemplars necessaris en paper per al seu ús en faristols tradicionals, en funció de les necessitats i efectius disponibles per a cada representació o concert.

La partitura general, l'edició del llibret i l'estudi introductori d'aquesta obra van ser publicats prèviament en el volum 82 de la mateixa sèrie. Les particel·les es presenten en deu quadernets corresponents a les parts de: oboè 1 / a flauta 1, oboè 2 / flauta 2, trompa 1 / clarí 1, trompa 2 / clarí 2, violí 1, violí 2, viola, violoncel, baix instrumental i partitura vocal.

El volum de parts soltes és d'accés lliure i gratuït en format PDF a l'enllaç: http://libros.csic.es/product_info.php?products_id=1450.

 

 
 
Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Nou volum de la sèrie "Monumentos de la Música Española"