Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

Roser Salicrú: "Granada and Its International Contacts"

CAT / ESP

L'editorial Brill ha publicat "The Nasrid Kingdom of Granada between East and West (Thirteenth to Fifteenth Centuries)". Aquest volum editat per Adela Fábregas examina el regne nassarita a través de la seva política, societat, economia i cultura, situant-lo en un nou context, dins dels processos de canvi que s’estaven produint a totes les societats islàmiques occidentals a la baixa edat mitjana. Granada no estava ni aïllada ni associada exclusivament a les terres islàmiques més properes.

Un dels capítols del volum, "Granada and Its International Contacts", és una contribució de la Dra. Roser Salicrú i Lluch, de la Institució Milà i Fontanals de Recerca en Humanitats (IMF-CSIC), on es presenta el dinamisme de la frontera marítima i la integració de Granada a les rutes comercials cristianes del Mediterrani, on l’estat nassarita va desenvolupar relacions internacionals mitjançant acords diplomàtics específics i formals, i on la situació de Granada també va generar una animada sèrie de contactes que van conduir a una diplomàcia molt més informal i implícita.

 

 

 
 
 
Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Roser Salicrú: "Granada and Its International Contacts"