Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

La Institució Milà i Fontanals participa en el projecte d'investigació "ARVCODA"

CAT / ESP

En la seva darrera edició, la revista Historia National Geographic presenta un nou projecte d'investigació, "ARVCODA", finançat per la Fundació Palarq, i dirigit per la investigadora de la IMF-CSIC, Dra. Débora Zurro.

A l'article, signat per Débora Zurro, Sandra Rebolledo, Ximena Power, Ayelén Delgado, Shira Gur-Arieh y Diego Salazar, es presenta i descriu aquest interessant projecte, en el qual participen experts de la Institució Milà i Fontanals de Recerca en Humanitats (CSIC) i d'altres centres d'investigació i universitats, com la Universitat de Xile, la LMU de Munic, la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​l'University College de Londres (UCL) i la Universidad Católica del Norte. Aquest projecte té com a objectiu conèixer millor com vivien els antics pobladors del desert d'Atacama, estudiant el consum de recursos vegetals per part de les antigues societats caçadores, recol·lectores i pescadores que van habitar durant mil·lennis el desert costaner d'Atacama, que abasta el nord de Xile i sud del Perú, el més sec del món.

 

Podeu veure l'article complet de Historia National Geographic a través del següent enllaç: 

Proyecto ARVCODA: "cómo sobrevivían las poblaciones del desierto de Atacama hace miles de años"

 

 
 
Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca La Institució Milà i Fontanals participa en el projecte d'investigació "ARVCODA"