Esta web utiliza cookies propias y de terceros para analizar y mejorar tu experiencia de navegación. Más información

IMF

Josep Martí: "El Acuario Humano: una iniciación a la antropología"

CAT / ESP

Acaba de publicar-se "El Acuario Humano: una iniciación a la antropología", un llibre escrit pel Dr. Josep Martí Pérez, antropòleg i investigador de la Institució Milà i Fontanals. El volum està pensat per arribar a un ampli nombre i varietat de lectors, des dels especialistes en el camp de l'antropologia, fins als que tot just s'inicien o no són experts en la matèria. Des del màxim rigor acadèmic, però amb un llenguatge allunyat de tecnicismes, aquest llibre pretén abastar els temes més clàssics de l'antropologia, però també posa el seu interès en altres que es poden considerar com a novetats per a aquesta ciència.

En aquest volum, però, l'autor s'ocupa de l'estudi de l'antropologia com a disciplina interessada en el coneixement de l'individu com a ésser social i cultural, deixant de banda altres branques del coneixement que centren el seu interès en aspectes biològics de l'ésser humà, com és el cas de l'antropologia física o biològica, o bé la filosofia o antropologia filosòfica.

 

Usted está aquí: Inicio Servicios Biblioteca Noticias Noticias Biblioteca Josep Martí: "El Acuario Humano: una iniciación a la antropología"